Behandlere

I butikken bliver vi ofte spurgt til, hvilke behandlere vi kender til. 
Derfor tilbyder vi nu den ekstra service, at du her kan se en liste over de dygtige behandlere vi kender. 

Det er vigtigt at understrege at oplevelsen af en dygtig behandler kan være meget subjektiv, men for at komme på vores liste er det et krav, at man enten er autoriseret behandler eller har en faglig uddannelse samt 300+ timers Anatomi, Fysiologi og Patologi.

 

København

Valby

Et billede af akupunktøren Dr.Gao

WE Clinic

Gao akupunktur® og akukirurgi®

Dr. Gao er uddannet ortopædkirurg og har mere end 20 års erfaring med akupunktur. Han har udviklet en unik behandlingsmetode, som er et alternativ til håndkirurgi. Metoden hedder Gao akukirurgi®, og er særligt velegnet til lidelser som; Kuskefingre (Dupuytren’s kontraktur), springfingre og karpaltunnelsyndrom. Han har endvidere udviklet Gao akupunktur®, som er en mere effektiv form for akupunktur til behandling af symptomer i bevægeapparatet. Se mere...

Østerbro
Et billede af ejerne af frihedikroppen.dk Christian Thinggaard

Christian - Akupunktør

Christian har sit praksis lige rundt om hjørnet fra Sund Fornuft butikken på Østerbro lige ved søerne. Christian er en dygtig akupunktør som arbejder med sine hænder hovedsageligt. Vi har mange positive tilbagemeldinger fra kunder som har søgt hjælp og healing hos Christian. Se mere..

Et billede af Herbert Stueckelschweiger biopat

Herbet - Biopat

Herbert Stueckelschweiger er en meget kompetent og passioneret behandler som har sit praksis lige i hjertet af Østerbro. Herbert arbejder med Biopati og tilbyder også diverse analyser af kroppen. Vi har sammenarbejdet med Herbet i mange år, og kan kun stå bag hans arbejde. Vi har mange besøg fra tilfreds kunder af Herbert, og har stor respekt for hans arbejde. Læse mere..

Det Sunde Sind 

Psykologer i København

Det Sunde Sind er et psykologfællesskab centralt i København med fokus på konkrete værktøjer og teknikker til at opnå større trivsel. Det Sunde Sind er grundlagt af autoriseret psykolog Iben Larissa Jørgensen. Udover samtaleterapi har Iben en stor interesse og viden indenfor samspillet mellem krop og psyke, herunder betydningen af søvn, kost, hormonbalance med mere. Læs mere..

 

Shuniya 

Yoga - Kropsterapi - Sundhedsrådgivning

SHUNIYA betyder dyb stilhed. Det er en tilstand vi alle har adgang til, når vi er helt nede i kroppen, og der er ro på nervesystemet og tankerne. Shuniya er en tilstand, hvor du mærker stilheden, og hvor du kan give slip på de tanker, spændinger  og bekymringer der opleves i en travl hverdag. Det er en tilstand, hvor hændelser, oplevelser og ydre krav og meninger ikke vælter dig bagover, men hvor du er i stand til at holde fast i dine indre værdier, dig selv og den du virkelig er - dit sande jeg. Måske jeg kan hjælpe dig med at mærke din Shuniya. Læs mere..

Healthyish - Sund på din måde

Behandling af stress igennem
Zoneterapi – Coaching – Mindfulness

Jeg arbejder holistisk og vi starter altid med en snak om hvor du er. Derefter skræddersyer jeg den behandling eller det forløb der passer bedst til dig. Ingen er nemlig ens og det er vigtigt at vi mærker om vi er et match. 
Jeg er uddannet Mindfulness Instruktør, Life Coach med stress som overbygning, Zoneterapeut og Chakra healer og er lige nu under uddannelse som Biopat/Naturopath og Mirror Facilitator. Jeg bruger alle de teknikker og værktøjer jeg har lært og har erfaring med på egen krop til at skabe den bedste oplevelse for dig. Læs mere her...

Lone Simonsen

Akupunktur & zoneterapi
Fertilitet, graviditet og baby

Mit speciale og store interesse er at arbejde med fertilitet, graviditet og spædbørn. Med ro, indsigt og omsorg, små fif og 25 års erfaring som behandler, giver jeg dig den individuelle behandling du har brug for, uanset om du er i fertilitetsbehandling eller prøver at blive gravid selv. Er du gravid, men oplever gener som kvalme eller smerter i bækkenet, 
så lad mig forsøge at lindre det. Læs mere her.

 

 

Manjas Sundhedsklinik

Biopat, Psykoterapeut og Akupunktør

For mig indeholder sundhed langt mere end fravær af sygdom.
Jeg arbejder med hele mennesket og søger sammen med dig, at finde de bagvedliggende årsager, fysisk, psykisk som mentalt til dit problem.
Som mangeårig biopat, psykoterapeut og akupunktør, giver det mig de bedste muligheder for at hjælpe dig. Læs mere her...
Nørrebro

Kropsrummet - Andreas Lassithiotakis & Co

Aut. Body-SDS Behandler

Body SDS består af super effektive teknikker til at løsne og bedre konkrete, fysiske skavanker og spændinger herunder sygdomme i bevægeapparatet som Scheuermann’s sygdom, tennisalbue, smerter ved sport mm. Mange starter til behandling pga disse meget håndgribelige problemer, og det er en fornøjelse at hjælpe og skabe mere energi og bedre præstationer, læs mere...

Evaloa Schou

Kropsterapi - Healing - Efterfødselsforløb

Vore kroppe husker! Alt fra første gang du faldt på cyklen, til sidst du var lidt for stresset eller skulle bære en stor sorg. På den måde hænger psyke, krop og følelsesliv uløseligt sammen i en smuk treenighed. Kroppen skelner nemlig ikke altid imellem om traumet er fysisk, psykisk eller følelsesmæssigt. Det sætter sig i sind og krop og ”pakker os ind” så vi til sidst slet ikke mærker os selv, får smerter eller bliver bange. Her har vi brug for en strategi til selv at give slip på det eller få hjælp.

Min opgave her på jorden er at hjælpe dig på vejen til at blive mere DIG. At lukke larmen, tvivlen, det lave selvværd og vreden ude og forsigtigt lytte ind. Læs mere her.

 

Nordisk Balance

Kropsterapeut & Kranio-Sakral Terapeut

Det er med kroppen vi oplever verden på. Det er igennem kroppen, vi kan forløse gamle sår og fortrængte følelser, og det er igennem kroppen, vi kan skabe balance i sindet. Med en kropsterapeutisk behandling vil du få en mulighed for at udbedre dine skader, forøge din livskvalitet og få frigivet energi til at kunne opleve verden på en anden og måske mere fuldendt måde" ... læs mere 
Vesterbro

 

Isa Raim

Kropsarbejde - Yoga - Fysioterapi

Isa’s tilgang til mennesket bærer præg af en lang og bred uddannelse og erfaring i at arbejde med og hjælpe mennesker, både fysisk, mentalt og spirituelt. Hans base er fysioterapien, med dens grundige forståelse af kroppen. Yderligere har han studeret mere holistiske tilgange til at forstå sammenhængen mellem psyko-somatiske lidelser, som blandt andet yoga, meditation, reiki/energi-healing, kraniosakral terapi, coaching mm. Dette gør hans behandlinger gennemgribende og dybt nærende, idet de forskellige redskaber i samspil kan gå dybt ind og forløse roden af ens problem. Læs mere om Isa og hans arbejde lige her..

Storkøbenhavn

Herlev Helsezone

Sygeplejerske, Biopat & Zoneterapeut

Laila M. Edsberg driver klinikken Herlev Helsezoner, hvor klienterne kommer med mange former for ubalancer. Lailas speciale er dog hjernen og nervesystemet samt immunforsvaret med særligt fokus på den gode søvn. Læs mere her..